Kopen op afstand en contactloze levering. 2de hands auto heeft functies voor kopen op afstand gelanceerd om u te helpen een auto te kopen zonder uw huis te verlaten. Wanneer u naar aanbiedingen van dealers kijkt, kunt u zien welke dealers de mogelijkheid bieden om 100% op afstand te kopen en let op de banners die u laten zien welke dealers gedesinfecteerde levering en ‘click-and-collect’ type overdrachten aanbieden.

Configureer uw auto en zie welke dealers de mogelijkheid bieden om op afstand te kopen

Kan ik een proefrit maken in een auto?
U kunt nu een proefrit maken in nieuwe auto’s bij dealers in het hele Verenigd Koninkrijk. U hoeft geen afspraak te maken om een proefrit te maken, maar dealers kunnen wachtlijsten hebben voor proefritten, dus het is raadzaam om van tevoren te bellen.

In tegenstelling tot traditionele proefritten mag een vertegenwoordiger van de dealer niet met u meekomen en moet de auto voor uw aankomst en na uw vertrek worden ontsmet.

Zelfs als u geen proefrit kunt maken in een auto bij de dealer van uw keuze, bieden veel dealers momenteel online auto’s kopen en contactloze levering aan. Dit betekent dat u nog steeds een auto kunt kopen, maar niet eerst een proefrit kunt maken. Als dat als u klinkt, zijn hier onze aanbevelingen:

1) Bekijk onze video reviews

mobilhome verkopen kruipt echt onder de huid van een auto om te laten zien wat goed is, wat niet zo goed is en geeft zijn mening over of u de auto moet vermijden, overwegen, op een shortlist zetten of doorgaan en hem kopen. Zoek gewoon de auto review die u geïnteresseerd bent in en bekijk de video.

2) Vergelijk auto’s naast elkaar

Ons hulpmiddel om auto’s te vergelijken toont u alle informatie over de specificaties en prestaties van de auto, zodat u kunt beslissen of hij geschikt is voor u.

3) Bekijk wie videogesprekken aanbiedt

Wanneer u aanbiedingen ontvangt van onze vertrouwde dealers, kunt u zien welke dealers een ‘videogesprek’ aanbieden. Sommige van deze dealers kunnen u een video-rondleiding geven van de auto waarin u geïnteresseerd bent. Dit is een virtuele rondleiding waarbij de dealer een live video rond de auto zal nemen, en in staat zal zijn om eventuele vragen die u heeft te beantwoorden – allemaal terwijl u kijkt vanuit het comfort van uw huis.